Ekonomija

Nove linije sa niškog aerodroma od 01

Od ponedeljka 01. avgusta sa niškog aerodroma poleteće avioni ka novim destinacijama. Aerodrom Konstantin Veliki uveo je redovne linije na relacijama Niš-Memingem (Zapadna Nemačka) i Niš-Ajdhoven (Holandija). Saobraćaj na ovim linijama obavljaće avio kompanija Wizz Air čime je svoju ponudu proširio na ukupno pet destinacija iz Niša, saopštio je niški aerodrom.

Karte za nove dve destinacije već su puštene u prodaju po ceni od 19,99evra odnosno 2.299dinara. Avioni ove kompanije leteće iz Niša ponedeljkom i petkom.

Direktorka službe za odnose sa medijima Wizz Air-a, Tamara Valoa izjavila je ovim povom da je ova avio-kompanija oduševljena što može da putnicima iz Niša, pored već najavljenog Dortmunda od 20.avgusta, ponudi nove linije koje će doprineti još većem povezivanju ljudi i većem broju turista u Srbiji.

Avgust će biti mesec u kome ćemo imati mnogo razloga za slavlje. Naše tri nove linije do Nemačke i Holandije proširiće najveću mrežu low-cost letova iz Srbije, omogućivši srpskim putnicima veći izbor destinacija za odmor ili posao ovog leta, ali u isto vreme i podstičući dolazak stranih turista u Srbiju. Kao jedina avio kompanija koja leti iz Beograda i Niša, radujemo se privlačenju još većeg broja putnika na naše letove iz Srbije, koji će biti u prilici da lete sa nama i da uz niske cene avio karata iskuse našu sjajnu uslugu tokom leta za koju su zaslužne upravo naše srpske kolege”, kazala je Valoa

Za prve letove 01. avgusta niški aerodrom organizovao je svečanu organizaciju dočeka i ispraćaja aviona i putnika, pa je tako planiran i “vodeni pozdrav”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com