Hronika

MALOLETNICI: Neregistrovanim motorom izazvali saobraćajku

Maloletni vozač motora i takođe maloletni suvozač učestvovali su u saobraćajnoj nesreći koja se juče popodne dogodila na Čamurlijskom putu. Oni su se sudarili sa automobilom marke Jugo niških registarskih oznaka, kada su povređeni motociklista i njegov drug prevezeni u Urgentni centar potvrdili su za Niške Vesti u Policijskoj upravi.

“Jugo niških regiostarskih oznaka kojim je upravljao dvadesetogodišnji vozač iz okoline Niša sudario se sa motociklom marke Jamaha ber registarskih tablica. Motociklom je upravljao maloletnik i njegov suvozač takođe malotenik, povređeni su u ovom sudaru. Rad na slučaju je u toku”, potvrdil su za Niške Vesti u policiji.

Redakciji Niških Vesti javio se i vozač juga koji navodi da je maloletnik koji je upravljao motorom, išao neprimerenom brzinom.

“On je tom prilikom preticao kolonu vozila na čijem čelu sam bio ja”, rekao je Lazar Anđelković za Niške Vesti.

Zavod za hitnu medicinsku pomoćje izašao na teren u 15:19 kada je zatekao povređenog vozača motocikla i suvozača. Povređeni su posle ukazane pomoći i urgentnog zbrinjavanja prevezeni u Urgentni centar.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com