Servisne

Direkcija za izgradnju otvorila vrata za građane

Direkcija za izgradnju grada Niša otvorila je svoja vrata za građane i organizovala prijem svakog petka tokom celog radnog vremena od 7,30 do 5,30 časova.

“Građani koji žele prijem i razgovor sa predstavnicima Direkcije mogu doći lično u prostorije preduzeća u Nišu, ulica Petra Bojovića (bivša ulica 7. juli) broj 6 i prijaviti se na pisarnici, gde će im biti zakazan termin za prijem. Prijavljivanje se može izvršiti i telefonom na brojeve 018/241-266 i 241-655 radnim danom od 08.00 do 15.30 časova. Nakon uvida u problem, direktor Direkcije i šefovi službi pratiće svaki pojedinačni slučaj i izveštavati građane o mogućnostima za njegovo rešavanje”, objašnjavaju u ovom preduzeću.

Inače, Direkcija za izgradnju grada Niša već dugi niz godina praktikuje prijem i razgovore sa građanima, koji dolaze gotovo svakog dana sa problemima i predlozima. Pored posebnog dana određenog za prijem, preduzeće ostaje otvoreno, kao i do sada svakoga dana za sve građane Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com