Društvo

Zabavno leto u selu Mramor

Predsednik Gradske opštine Palilula Boban Džunić, otvorio je u Mramoru sportsko-rekretivnu manifestaciju’- turnir u malom fudbalu, koja je ove godine okupila više od dvadeset fudbalskih timova.

Do kraja meseca, na terenima Fudbalskog kluba “Mramor”, odvijaće se sportska takmičenja ali i kulturno umetnički program i zabavne aktivnosti za najmlađe.

Po rečima Miloša Stankovića, jednog od organizatora turnira, interesovanje meštana za fudbalski turnir je veliko ali tu su i drugi sadržaji koji pružaju mogućnost za druženje i zabavu svih generacija.13653455 427496120730655 3410882910191763971 o

“Sport i razvoj fizičke kulture ima važno mesto u našom strateškim aktivnostima”, rekao je ovim povodom predsednik opštine Boban Džunić.

Promociju sporta ali i zdravih načina života, ističemo kao prioritet u našem radu sa omladinom. Ostvarujemo uspešnu saradnju sa brojnim organizacijama, udruženjima i klubovima, podržavamo uspešne sportiste ali i organizaciju velikih sportskih dešavanja u našim naseljima. Ovaj turnir, već više od trideset godina podstiče stanovnike, posebno mlade da kroz građanski aktivizam unaprede sadržaje u svojoj sredini.

Opština Palilula je to prepoznala i pružila odgovarajuću podršku organizatorima programa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com