Sport

Arsić: Radnički je potez karijere!

Radnički je u Lazaru Arsiću dobio veliko pojačanje u veznom redu, a fudbaler koji je u prošloj sezoni nosio dres Radnika iz Surdulice govorio je za zvanični sajt kluba o svojim ambicijama i očekivanjima u novoj sezoni.

Želim da zahvalim ljudima iz kluba koji su mi ukazali veliko poverenje i doveli me u Radnički. Za sada sve ide kako treba, jedva čekam da počne prvenstvo, u kome se od nas dosta očekuje – počeo je Arsić.

Rođeni Beograđanin karijeru je počeo u Obiliću, igrao je još za Vašaš, Lombard Papu, kragujevački Radnički, Apolon Smirni, a u Niš dolazi iz surduličkog Radnika. Šta je uticalo na to da njegov naredni klub bude baš Radnički?Arsa2

Želja ljudi u klubu, sportskog direktora, trenera i naravno, moja namera da dođem na Čair. Radnički je među prva četiri kluba u Srbiji. To je veliki korak napred u mojoj karijeri i daću sve od sebe da pružim partije koje se od mene očekuju – kaže Arsić

Dolaskom Popare, Arsića i Saše Stojanovića vezni red Radničkog dobio je na iskustvu, a to, po rečima novajlije iz Surdulice, može da bude samo pozitivno:

Ukoliko ostane u klubu, dosta očekujem od Mrkića, a zavidan talenat pokazao je i Apostolović. Postigao je dva gola na pripremama, to mu daje na samopouzdanju… Ima tu još dosta mladih igrača, pohvalio bih sve te momke, za koje se nadam da će uz nas starije steći neophodno iskustvo i pokazati šta znaju – kaže Arsić.

U hotelu “Junior”, zajedno sa Nišlijama, odseli su i fudbaleri Radnika pa nas je interesovalo kakve su reakcije Arsićevih bivših saigrača na njegov dolazak u Niš.

Ja to rivalstvo ne vidim na taj način, jer nisam odrastao na Jugu Srbije. Rođen sam u Beogradu i nisam imao nikakvih problema oko prelaska u Radnički. Sigurno je da nisu srećni zbog toga, ali napravio sam najbolji mogući potez za svoju karijeru – poručuje Arsić.

Arsa 01

Mnoge navijače zanima hoće li Arsić igrati defanzivnu ulogu u Rastavčevom veznim redu, ili ćemo ga gledati bliže protivničkom golu:

Igraću ofanzivnije, tako se i pripremamo na treninzima. Okosnica ekipe je sačuvana, a verujem da će novopridošli igrači uspešno zameniti ove koji su otišli. Bićemo maksimalno spremni za početak sezone – dodaje Arsić.

A na pitanje da li Radnički može i do Evrope, Arsić je dao jasan odgovor:

Naravno da može!

Mi se nadamo i da hoće…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com