Društvo

Na dan otvaranja bazena “Čair” kupanje besplatno

Bazen „Čair“ je od srede 15. juna od 12 sati otvoren za kupače, a ulaz je toga dana besplatan.

Novi akva park bazen je završen i biće dostupan kupačima.

„Bazen ima jedno sasvim novo lice, mnogo sadržaja – ležaljki, stolica, suncobrana…Imamo kafić, a od 1. jula počeće da radi i biblioteka pa će posetioci moći da čitaju“, rekao je Niškim Vestima direktor SC „Čair“ Dragan Perić.

Akva park ima tri tobogana, „reku“ i druge zanimljive sadržaje, a prema rečima direktora, poseduje sve dozvole i potpuno je bezbedan.
Uskoro će biti završeni i tereni za badminton i odbojku na pesku, dodaje. U kompleks bazena zabranjeno je unositi hranu i piće, a posetioci će moći da kupe namirnice i osveženje unutar bazena. O sigurnosti brine privatno obebeđenje, kaže.

Karta će samo prvog dana biti besplatna, a ubuduće će koštati 300 dinara za odrasle i 100 dinara za decu do 7 godina. Od 17 do 19 sati, karta za odrasle će koštati 250 dinara, dodaje Perić. Radno vreme bazena biće od 11 do 19 sati, tokom vikenda od 10 ujutru.

U toku je rekonstrukcija kosih portala na unutrašnjem delu bazena, a od 1. jula oni će biti zatvoreni za posetioce. Tada počinje peskarenje i farbanje čelične konstrukcije iznad bzena i ugradnja klima komore iznad rekreativnog bazena. Zbog ovih radova, pokriveni bazeni neće raditi najverovatnije do sredine avgusta, kaže direktor SC „Čair“.

Od srede 15. juna nas, prema prognozama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, očekuje porast temperature. Tokom vikenda, u Nišu će biti više od 35 stepeni.

Prgnoza
Pravo vreme za rashlađivanje na gradskom bazenu, dodaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com