Sport

KBK “NIŠ” najbolji na prvenstvu Srbije u Rumi

Na Prvenstvu Srbije za juniore u low kick disciplini, održanom 11.06.2016. godine u Rumi, u konkurenciji 33 kluba, još jednom su takmičari Kik boks kluba “Niš” imali najviše uspeha osvojivši 9 medalja i PEHAR za NAJBOLJI klub Prvenstva.

Zbog velikog broja takmičara, nisu završeni mečevi u četiri kategorije, tako da će se preostali mečevi u kategorijama juniora do 60 kg, 67 kg, 81 kg, i juniorki do 65 kg, održati na nekom od narednih takmičenja.

OSVAJAČI MEDALJA:

1. Nikola Lazarević————- 57 kg (zlatna medalja)
2. Stefan Paunović————- 75 kg (zlatna medalja)
3. Jovana Ignjatović———– 65 kg (PROLAZAK U FINALE)
4. Sandra Savatić————– 60 kg (srebrna medalja)
5. Dimitrije Grozdanović—— 86 kg (srebrna medalja)
6. Marko Milosavljević——— 67 kg (PROLAZAK U POLU FINALE)
7. Milomir Petrović———— 63,5 kg (bronzana medalja)
8. Jovana Janković———– 56 kg (bronzana medalja)
9. Anastasija Sotirovski—— 70 kg (bronzana medalja)

Bez obzira na ishod preostalih mečeva, KBK “Niš” će ostati na 1.mestu, dok će PEHAR za najboljeg borca biti uručen po završetku preostalih borbi. Prvenstvo je bilo izborno za sastav juniorske reprezentacije Srbije, koja će učestvovati na Prvenstvu Sveta u Dablinu (Irska) od 27.08-03.09.2016. godine. Među 12 predstavnika Srbije u Irskoj, biće 4 reprezentativca iz KBK “Niš”: Danilo Ratkić, Stefan Paunović, Jovana Ignjatović i Nikola Lazarević.

Naredno takmičenje za kikboksere Niša, biće Prvenstvo Centralne Srbije u low kick disciplini za sve uzraste, koje će se održati u Vlasotincu u nedelju 19.06.2016.godine, a istoga dana biće organizovan i SUDIJSKI seminar..

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com