Promo

U novoj 2024. budite pobednici na svim poljima – Srećna Nova godina!

Klub borilačkih sportova Konstantin želi svim Nišlijama da budu pobednici u svim svojim životnim "bitkama".

Ovaj niški klub broji blizu stotinu takmičara koji su uspešni kako na domaćim tako i na međunarodnim borilištima.

Svojim zalaganjem svakodnevno ističu da je najbitnije decu okupiti u sportskim dvoranama, pokazujući im dobar primer. To im već više od deset godina polazi za rukom jer su jedan od najtrofejnijin niških klubova kada je kik boks u pitanju. Njihovi takmičari jesu veoma uspešni reprezentativci a u tom ritmu nastavljaju i ove godine, kaže za Niške Vesti Milan Cvetković, prvi čovek kluba.

Odlična nam je bila prethodna godina. Imali smo i neke izgubljene mečeve ali to samo zato što su nam takmičari mladi i što stiču samopouzdanje i dižu formu. Puno radimo svakodnevno i one najsvetlije medalje očekujemo u mesecima koji slede. Divna su nam deca u klubu, pravi borci i odolični đaci. Ja sam na njih ponosan i grabimo napred uz nove medalje”, kaže Cvetković.

Lane je ovaj klub organizovao veoma posećen turnir III Konstantinov kup, o čemu su Niške Vesti izveštavale.

Na završnom godišnjem turniru 2023. godine “Trofej Beograda” u Mladenovcu niški borci, takmičari Kluba borilačkih sportova “Konstantin” osvojili su dva zlata u kategoriji low kick i najavili veliki borbu za najsjajnija odličja početkom naredne godine, kada mečevi budu nastavljeni.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com