Hronika

Maloletnici urezali nepristojne poruke na auto? (VIDEO)

Na bulevaru Nemanjića kod teniskih terena dva dečaka oštetila su automobil Opel Astra, što se vidi na snimku sigurnosne kamere. Oni su, prema rečima vlasnika auta Stevana Markovića, urezali nepristojne poruke u staklo na prozorima. Kamere za nadzor su postavljene na terenima, pa je Marković uzeo snimak kako bi utvrdio šta se dogodilo.

Kako kaže, auto je bio parkiran svega 15-ak minuta, a dečaci su krenuli u „akciju“ za manje od minut pošto se on udaljio.

„Bio sam svega 50 metara daleko kada su to uradili. Na snimku se vidi da jedan dečak stražari kako se ja ne bih vratio i zatekao ih“, kaže Marković.

Šteta na vozilu je, kaže, oko 800 evra.

„Mora da su to uradili nekim rezačem za staklo jer šrafciger ne može to da uradi tim staklima jer su izuzetno kvalitetna. Za dva minuta su napravili toliku štetu ni iz kakve koristi, samo radi zabave“, dodaje.

Njegova je pretpostavka da dečaci nemaju više od 12 do 13 godina pa je o ovom slučaju obavestio obližnju školu „Sveti Sava“. Kako kaže, prijaviće slučaj i policiji.

„Dok sam se raspitivao u naselju o nezgodi koju sam imao sa autom čuo sam da ovo nije prvi slučaj i da je sličnih oštećenja na vozilima bilo tokom praznika“, kaže Marković.

Ipak, u Policijskoj upravi kažu da u poslednje vreme građani iz ovog naselja nisu prijavljivali ovakva oštećenja na vozilima. Marković moli da mu, ukoliko neko prepozna počinioce, javi na broj 0642566753 ili prosledi informacije Policijskoj stanici u Medijani.

http://www.youtube.com/watch?v=1729okA30tE

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com