Hronika

Starija žena poginula na Bulevaru Nemanjića

Žena starije životne dobi poginula je večeras oko 17 časova na Bulevaru Nemanjića u Nišu pošto je na nju, dok je prelazila kolovoz, naletelo vozilo “audi”, kazali su u Policijskoj upravi u Nišu.

“Uviđaj je u toku, o nesreći je obavešteno nadležno tužilaštvo”, rekli su u policiji.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je po pozivu očevidaca udesa, ali je samo mogla da konstatuje smrt nesrećne žene.

Nesreća se dogodila u blizini Tržnog centra “Zona 1”

Foto: Niške Vesti

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

20 Komentara

  1. Vozdacku da mu se oduzme na vozatca do kraj zivota. Sto sedi u takva besna kola, kad neme da gleda na ulicu, on ili je vozio prebrzo ili je buljio u gole noge suvozdaca. Da mi neko kaze da je ta nesrecna baka odjednom se pojavila ispred njegovo vozilo, to nece da prodje. Da budem iskren, Policija bi trebala da poveca kontorle narocito sada pred Pravoslavnim Bozicnim i Novogodisnjim praznicima. Mnogo su se usilili vozatci po Nis i drugim gradovima Srbije, to je sve usiljeno ali tcak mislim da su i roditelji dosta krivi, jer im kupuju kola za koje oni nisu dorasli.

    1. Gospodine, zena je ocigledno prelazila ulicu NEPROPISNO,, VAN PESACKOG PRELAZA. JEL STE VI REALNI? Pesaci treba da vode racuna i postuju pravila saobracaja podjednako kao i vozaci!!!!

      1. Ако је ван пешачког прелаза, значи ли то да може да је гази без одговорности.?

  2. Boze, da li je moguce da neko posalje ovako neumesan komentar!? Da li je nastradala na pesackom ili mimo pesackog, vozac mora da bude kaznjen.

    1. Za šta da bude kažnjen? Nije kriv ni malo. Vozaci voze kolovozom, pešaci se kreću trotoarom i prelaze na pešački.

      1. @Vladan Miladinov

        S tobom se slazem u potpunosti. Da sam ja neko ko pise zakone to bi moralo da stoji napisano! Vozac nije odgovoran za pesaka koji je VAN pesackog ali ako ga obori na pesackom, kazna 5 puta veca nego sad.

      2. A da je neko zgazio tvoju majku,zenu,sestru… tako?
        Iste gluposti bi pisao a?

    2. @Jovana

      Mora, ali u ovom slucaju se radi o podeljenoj krivici. On treba da odgovara zato sto je oborio a ona, tj. porodica da odgovara za stetu na automobilu i za stres vozaca jer NIJE TREBALA DA BUDE NA KOLOVOZU.

    3. Pa to kada bi ti pravila zakon, znači po tebi je uvek vozač kriv za svaki prekršaj!!!??
      Svako može da krši pravila ali uvek je vozač kriv zar ne??!!!
      Vidi se da ne vozite i niste vozač, onda najbolje svi trotinete u ruke!!!

    4. Jovana, ako je vozac vozio propisnom brzinom, i nije pijan ili drogiran, on nece odgovarati ni po kojoj osnovi.
      Ne mogu se pesaci ponasati kao serifi.

  3. Decko koji je vozijo je pre svega dobar i posten čovek takodje porodičan, gledajući iz ugla posmatrača naneta je velika steta poginula je starija gospodja koja pritom nije postovala pravila saobraćaja i time sebi samoj ugrozila zivot. Vozilo kada se kreće bulevarom nije se pojavilo niotkuda tako da nema sumnje ko je kriv u ovom slučaju. Pritom nije napustio mesto nesrece sto je i više nego dovoljno.

    1. Шта ли би ови критичари лупали и полицији да почне да наплаћује 5.000 за свако непрописно прелажењее улице?

  4. Pa na buđelar najviše penzionera, što da ide na pešačkom kad “ovam bliže tam daleko” njihova logika. I realno tako majke uče decu.
    Ali što se tiče bahatosti vozača ima previše(MUP, Interventna, gastarbajteri-koji se majmunisu po grad a vani ne smeju, deca pod uticajem alkohola i droga, skupocena kola-znaš li ko sam ja).
    Najbolje na svaki pešački kamera ko ne stane pešaku kazna 50 hiljade rsd.

    1. @Milan

      Bravo, pesacki da bude crveno slovo u kalendaru a na ostalim mestima proglasiti otvoren lov na pesakr!

  5. Vozac mora da prilagodi brzinu uslovima na putu, da je bio pazljiv ne bi ubio bakicu. A sta da se radi kada neki drogirani vozac ubije nekoga na pesacki prelaz? Da li treba neko iz porodice da ga izreseta pistoljem ili da ga izbode nozem? Vozac treba krivicno da odgovara i to barem 10 god. strogog zatvora.

  6. Ko vam bre daje za pravo da komentarisete sta je vozac radio i gde je gledao,kao da ste bili sa njim u kolima?! Decko je bio sa svojom suprugom,i najnormalnije su se kretali kolovozom,a zena je samo izletela ispred njih,van pesackog,i to treba da bude dovoljno da znate!Za pojedince nisu ni ograde,nego kavez!!Zbog neodgovornosti upropastite neciji zivot!Niko se ne pita kako je tom decku koji ima i decu,i kako ce tek da mu bude do kraja zivota,i njegovoj zeni koja je pretrpela stres! Sram vas bilo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com