Sport

Isidori srebro u Kamniku

Isidora Veličković, takmičarka Streličarskog kluba „Naisus 2003“ iz Niša osvojila je srebrnu medalju na Centralnoevropskom kupu u Kamniku u Sloveniji olimpik stilom u juniorskoj kategoriji.

U kvalifikacijama imala je šesti rezultat od osam juniorki sa 516 krugova. Katarina Sikiruš, druga srpska takmičarka, bila je treća pre raspucavanja sa 545 krugova, dok je Čarna Brzaković zauzela osmo mesto sa 451 krugom.

U četvrtfinalu, Brzakovićevu je izbacila Slovenka Leharnar, dok je u „srpskom derbiju” Veličkovićeva bila bolja do Sikiruš i plasirala se u polufinale.

U izuzetno uzbudljivom polufinalu Velićkovićeva je protiv Urške Čavič (Slovenija) povela sa 5:1, ali je Slovenka izjednačila i odlučivala je dodatna „zlatna strela”. Nišlijka je pogodila desetku, Slovenka devetku i Isidor Veličković je otišla u finale gde je Leharnar slavila sa 6:0. Bronza je pripala Čavičevoj.

Opširnije na RTS.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com