Sport

Veliki uspeh mladih niških vaterpolista

Igrači VK “Nais” uzrasta do 17 godina i mlađi, napravili su veliki uspeh plasmanom u polufinale državnog prvenstva Srbije.

Proteklog vikenda na Čairu je održan finalni turnir Regiona centrane, zapadne i južne Srbije, a pored Naisa učestvovale su još ekipe Radničkog, Šapca i Valisa.

Niški tim, predvođen trenerom Stefanom Lukovićem, upisao je dve pobede i poraz. Nais je nakon pobede nad Valisom (9:5) savladao i aktuelnog državnog prvaka Radnički iz Kragujevca (8:7). Jedini poraz Nišlijama naneo je Šabac (7:9).

Boje Naisa branili su igrači koji od početka sezone rade sa prvim timom. Neki od njih nastupali su za prvi tim u Regionalnoj A2 ligi i Superligi.

Polufinale državnog prvenstva izborili su: Dušan Stojanović, Nikola Stanković, Mateja Đorđević, Petar Vujović, Danilo Vujović, Dejan Lazić, Milan Kovačević, Rako Odalović, Vukašin Jovanović , Milutin Pošmuga, Mateja Ćetković, Pavle Ristić, Mihajlo Milojković i Relja Mitić.

Polufinalni mečevi i finale na programu su 9. i 10. juna.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com