Magazin

“Deca iz vode” vratila Nišlije u zlatno doba EKV-a

“Oči boje meda”, “Modro i zeleno”, “Sinhro”, “Zajedno”, “Ti si sav moj bol”… Ovo su neki od hitova EKV-a kojima su “Deca iz vode” su podligla atmosferu u prepunom niškom Feedbacku.

Ovaj beogradski EKV tribute bend oživeo je uspomene na legendarni jugoslovenski sastav, a Nišlije u publici su se sa setom prisećale atmosfere koja je vladala na koncertima devedesetih godina: “Kakvi su to koncerti bili… Energiju koju si imali Milan i ekipa na sceni nas je osvajala”.

Ni oni mlađi iz publike, koji nisu imali priliku da osete energiju u nastupima kultnog sastava uživo, nisu zaostajali i poznavanju rifova i tekstova.

Nebrojeno puta su se nakon završetka pesme čuli komentari “Kad bismo mogli da vratimo vreme dvadesetak godina unazad i čujemo ih “live” “.

Ipak, “Deca iz vode” su svojom muzikom obezbedila “vremenske kapsule” i probudile nostalgiju među Nišlijama. Kultne numere su se nizale, a gotovo svako u publici je čekao baš svoju omiljenu pesmu.

Na prvom bisu muzičari su odsvirali “Niko kao ja” i “Srce“… Ovacije publike produžile su svirku za još par pesama, među kojima je bila i legendarna balada “Anestezija”. Iako je koncert zagazio duboko u noć Nišlije nisu želele kući, te su ih “Deca iz vode” obradovala i ispratila pesmom “Aut”. Sa tri bisa svirka je trajala više od dva sata.

Sastav trubute to EKV benda “Deca iz vode” čine Zoran Mladenović, gitara i vokal, Luna Škopelja na klavijaturi, bas gitaru svira Lazar Ostojić a bubnjeve Nikola Rajović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com