Društvo

Da li ste znali da je ova prelepa devojka ćerka poznatog niškog muzičara?

Prošlo je 15 godina otkad se domaćoj javnosti predstavila kao mala Zone u prvom delu filma “Zona Zamfirova”. Lepa Jana Milosavljević, inače ćerka jednog od najpoznatijih muzičara sa juga Srbije, Neše Galije, ponovo je u žiži interesovanja zbog kontroverzne uloge u filmu “Afterparti”.

Ono što je bilo jako malo poznato javnosti jeste da je ova devojka ćerka poznatog Niškog muzičara koja gradi karijeru već petnaest godina.

U filmu “Afterparti” koji je ove godine i premijerno prikazan na Filmskim susretima u Nišu glumi garderoberku u klubu, koja je očajnički zaljubljenu u druga zbog kojeg pristaje i na trojku.

Jana je završila Akademiju umetnosti u Novom Sadu, tokom ovih godina snimila je još nekoliko projekata sa Zdravkom Šotrom, a početkom ove godine ostvarila je svoj veliki san gde je u saradnji sa rediteljem Filipom Gajićem otvorila malo alternativno pozorište “Kosmodrom”.

Naime, u filmu “Afterparti” učestvuje u jako eksplicitnim i golišavim scenama u kojima ima seks sa devojkom, ali Jana privatno ne izlazi po klubovima.

Foto: Facebook/Afterparti

Inače, Jana je do sada igrala u Šotrinim projektima “Zona Zamfirova” i “Ranjeni orao”.

Kada se spoje lepota i talenat, uspeh ne može da omane. Ukoliko pogledamo očev uspeh u muzici, bez brige možemo biti i za mladu talentovanu Janu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com