Društvo

On “brutalno” prkosi gravitaciji (FOTO I VIDEO)

Tridesetogodišnji Marko Nikolić master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, fitnes ekspert izbacio je i treći motivacioni spot, koji prema njegovim rečima prevazilazi sve što je do sada radio.

Kaže ceo život je sanjao da bude heroj, sada je prema njegovim rečima to i postao.

“Ne umem da letim ali stojim na ivici visoke zgrade i shvatam da sam postao  superheroj o kome sam celog života mastao. Mi biramo da li ćemo u životu biti superheroji ili samo obični slabići – ja biram ovo prvo”, kaže rođeni Vranjanac koji već čitavu deceniju živi i radi u Nišu, gde završava doktorske studije.

Njegova prethodna dva spota videlo je više od 300 hiljada ljudi, od ovog trećeg očekuje više.

Foto: Aleksandar Stojkovic

Pored vežbanja i snimanja spotova, ovaj momak često drži i masovne motivacione govore, širom čitavog Balkana, mada mu je davnašnja želja da napiše knjigu, jer kaži da ima puno toga da poruči ljudima.

“Prvu motivacionu knjigu “Put ka uspehu” ubrzo završavam jer imam šta da poručim mladim ljudima i onim nešto starijim jer znam da nam je svakoga dana potrebna motivacija da izdržimo i krenemo dalje”, kaže Marko.

Marko Nikolić aktivan je na svim društvenim mrežama I vrlo rado odgovara na pitanja kada je u pitanju trening ili motivacija. Na Instagramu ga možete pronaći na markonikolic86.

https://www.youtube.com/watch?v=P8vR3ixAJA8&app=desktop

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com