Promo vesti

NOVO! Souvignon beli u Podrumu Malča

Vinski podrum Malča uvek u korak sa trendovima, svakodnevno postavljajući nove zadatke konkurenciji. Ovoga puta predstavljaju “Souvignon bel” uz muziku i odličnu hranu, kao što samo oni to znaju. Vikend promocija vina Souvignon prava je poslastica za gurmane ali poznavaoce dobrog vina.

U Vinskom podrumu Malča “obavezno” je uživanje u rimskom ambijentu, ne izostaje prikladna muzika i već provereno odlična hrana. Ipak sve to nije bilo dovoljno domaćinima – porodici Jović te su oni predstavili novo suvo belo vino Souvignon.

Poznavaoci dobre kapljice ga ocenjuju kao bistro vino koje je obojeno svetložutim nijansama koje u čaši izgleda čarobno. Ovo vino nosi muskatni miris, ali je od velike važnosti i podatak da su stvaranjem ovog vina očuvane potrebne kiseline koje će rasplamsati sva čula, uvereni su domaćini.

Po dolasku u Vinski podrum Malča moguć je obilazak vinarije sa degustacijom tri različita vina uz odgovarajuće sireve i poučnu istorijsku priču, koju čuvaju vredni domaćini iz Malče.

Dobrodošli na mesto ukrštanja vremenskih epoha, uživanja i ljubavi!

Rezervacije: 0628015745

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com