Hronika

Žena  povređena u sudaru na raskrsnici Sremske i ulice Dragiše Cvetkovića

Žena stara 53 godine povređena je u lančanom sudaru tri automobila koji se danas oko 13.30 časova dogodio na raskrsnici Ulica Dragiše Cvetkovića i Sremske.

U sudaru su učestvovala vozila “opel antara”, “sitroen” i “kia”, s tim što je, prema rečima očevidaca, udes izazvao vozač “opela”.

“Automobil “kia” bilo je ispred semafora, a za njih je išao “sitroen” kada je “opel” ušao u krivinu i prešao na drugu stranu. Prvo je udario u “Kiu”, pa u “sitroen”. Hitna pomoć je odvezla ženu iz “kie””, rekao je jedan od očevidaca.

Prema nezvaničnim informacijama, vozaču za koga se sumnja da je izazvao udes, detektovano je prisustvo alkohola u krvi.

Žena koju je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar, žalila se na povrede grudnog koša, glave i vrata, a dijagnostikom će biti utvrđena težina njenih povreda.

Krivična prijava protiv osumnjičenog

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu podneće krivičnu prijavu protiv četrdesetdevetogodišnjeg sugrađanina koji se tereti da je upravljajući vozilom pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nezgodu, u kojoj je jedna ženska osoba lakše povređena.

Osumnjičeni četrdesetdevetogodišnji vozač, je danas oko 13.30 časova, u Ulici Dragiše Cvetkovića u Nišu, vozilom marke „opel antara“ prešao u traku suprotnog smera i udario u vozilo kojim je upravljala pedestetdvogodišnja žena iz Niša, a oštećen još jedan automobil.

Alkotestom utvrđeno je prisustvo 1,47 promila alkohola u organizmu vozača „opela“, zbog čega je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com