Hronika

Povređen motociklista na Bulevaru Nemanjića u Nišu

Udes na Bulevaru Nemanjića u Nišu dogodio se danas oko 15:20 časova. Kako „Blic“ saznaje, vozač motocikla se najverovatnije sudario se sa crvenim „pežoom“, nakon čega je vozač izgubio kontrolu nad vozilom.

Motociklista je teško povređen i odvezen kolima Hitne pomoći.

“U UC UKC Niš danas popodne primljen M.I. (51) sa povredama, kako je navedeno, prilikom pada sa motora. Odmah po prijemu urađena je kompletna dijagnostika, prilikom koje je utvrđena povreda glave,serijski prelom rebara,kontuzija pluca i multifragmentna fraktura nadlaktice. Pacijent je hospitalizovan na Klinici za anesteziju UKC Niš”, saopštila je ova zdravstvena ustanova.

Očevici različito govore o ovoj saobraćajnoj nezgodi.

„Čuli smo samo tresak i zvuk, kako klizi lim po asfaltu. Vozač motocikla je ležao pored bankine i zapomagao. Crveni „pežo“ je bio zaustavljen oko 20 metara niže, izgleda da je motor imao kontakt sa automobilom, nakon čega je izgubio kontrolu i pao – kažu očevici iz Niša.

Po rečima pojedinih očevidaca, motociklista je imao kacigu i dozivao je upomoć nakon pada. Drugi, međutim, kažu da nije imao kacigu.

Trenutno stanje povređenog nije poznato.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. Svaka cast pojedinim motorista.Ali smo svi svedoci njihove bahatosti na ulicama Niša.I ne dao Bog ovako nesto nikome.Odmah je kriv vozač auta jer se po pravilu motorista povredjuju više i teže.A sve zbog svoje prebrze voznje.Policije po pravilu nikad nema kad oni jure bulevarom

  2. Zakonom zabraniti A kategoriju kroz teritoriju grada osim policiji!
    AM i A1da, a ostalo SAMO auto put Ili za svako ne poštovanje brzine i propisa vozača A kategorije trajno oduzimanje svih kategorija! Ne znaju ni bicikle da voze a sednu da voze motocikle!

  3. Posmatram vozače dvotočkaša ovde po nemačkoj kako na autoputu tako i po gradu. Voze lagano i oprezno i strogo poštuju ograničenja. Naši bi rekli da voze ko babe. Izgleda da je saobraćajna kultura i svest na mnogo višem nivou nego kod domaćih. Ovde su udesi retki gde stradaju pešaci. Uglavnom su udesi po autoputevima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com