Hronika

Autobus sleteo s puta: Pet osoba povređeno, jedna u teškom stanju

Pet osoba je povređeno, od kojih je jedna sa povredama teškim, opasnim po život u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila tokom noći na auto-putu Beograd – Niš kod sela Katun, kada je autobus sleteo sa puta. Povređeni su sanitetima Hitne pomoći prevezeni do Univerziteteskog kliničkog centra u Nišu.

“Pacijentkinja A.S (20), teške povrede grudnog koša, obe potkolenice, oba stopala, leve butne kosti i povrede glave. S obzirom na to da je zbog težine povreda bila životno ugrožena, odmah nakon dijagnostike uvedena je u operacionu salu Urgentnog centra. Posle višečasovnog operativnog zahvata u kome je učestvovao multidisciplinarni tim lekara i osoblja UKC, jutros je smeštena u intenzivnu negu Klinike za anesteziju. Nalazi se u jako teškom, životno ugrožavajućem stanju”, saopšteno je iz UKC Niš.

Pacijent S.K. (23) nakon dijagnostike stabilan, opserviran u hirurškoj intervenciji UC UKC Niš.  Pacijentkinja N.S. (29) nakon dijagnostike stabilna, opservirana u hirurškoj intervenciji.

Pacijent D.T. (63) sa manjim posekotinama od stakla, upućen na dalje preglede oftalmologu.

Pacijent B.B (45) nakon dijagnostike stabilan, sa manjim posekotinama opserviran u hirurškoj intervenciji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com