Društvo

Ulice u naselju “Branko Bjegović” sa rupama više od nedelju dana

Ovih dana učestale su reacije čitalaca Niških Vesti  na rupe u ulicama u naselju “Branko Bjegović”. Nakon skidanja asfaltniih kocki na delovima ulica na kojima je bio oštećen asfalat, već nedelju dana se ništa ne dešava, a meštani upozoravaju da na ovaj način uništavaju svoje automobile, jer nema čak ni znaka upozorenja da su “radovi u toku”.

“Sramota za niško naselje “Branko Bjegović”, iskopane ulice stoje duže od nedelju dana, a nigde ni jedan znak “radovi na putu”. Vidi se na jedoj slici da je čovek uništio auto, jer je ulje curilo kada je udario u šahtu”, napisao je rezignirani čitalac Stefan Mijajlković, žitelj naselja “Branko Bjegović”, koji je redakciji i poslao ove fotografije.

Razumljivo je da je ovo jedini način krpljenja udarnih rupa na ulicima, ali nije razumljivo da se posao ne završava brzinski i sukcesivno. Dakle, jedan deo radnika, koji je bio zadužen da otkloni loš asfalt sa ulica je to uradio, međutim oni koji treba da završe započeto i popune rupe asfaltom, to još nisu uradili. Kako se na fotografijama vidi, nisu uklonjeni baš mali delovi asfalta.

Pitanje za naležne je, zašto kod nas ovakvi poslovi traju i po više meseci?

Da napomenemo, asfaltiranje trotoara u ulici Vojvode Tanskosića kod Doma zdravlja, započeto je tek juče, nako što su mnogobrojni prolaznici gazili preko šljunka i peska više od dve nedelje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com