Hronika

Teška saobraćajna nesreća kod Aleksinca. Poginuo mladić, majka i brat u teškom stanju. Vozač kamiona u bekstvu!

U sudaru putničkog automobila i kamiona koji se sinoć oko 23 časa dogodiona na auto-putu Niš-Beograd kod Aleksinca poginuo je dvadesetčetvorogodišnji mladić, dve osobe su teško povredjene, a jedna lakše.

U Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu kazali su da je u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju, u teškom stanju, zbrinut E.A. (32), dok je E.A. (47) hospitalizovan na odeljenju Klinike za grudnu hirurgiju.

“E.A. (32) ima teške povrede glave, povrede grudnog koša i pluća, otvoreni prelom leve nadlaktice i povrede kostiju lica. E.A. (47) ima prelom rebara i grudne kosti, ali se nalazi u stabilnom stanju”, naveli su u UKC Niš.
U toj zdravstvenoj ustanovi su kazali da je N.A. (54) nakon dijagnostike otpušten na kućno lečenje, jer nema povrede koje zahtevaju bolničko lečenje.

Prema nezvaničnim informacijama, nastradali mladić bio je putnik u vozilu, dok je povrede opasne po život zadobio vozač automobila.

Takodje prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su državljani Srbije iz okoline Bujanovica koji su na privremenom radu u Nemačkoj, a u Srbiju si došli povodom predstojećih praznika.
Policija traga za vozačem kamiona koji se nakon sudara nije zadržao na mestu nesreće.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Pa to je rezultat genija koji je odlučio da podigne dozvoljenu brzinu na 130
    Kad je i 120 n’a nekim mestima bilo previše. N’a svim ali absolution svim rukovodećim mestima su nesbosobni ljudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com