Kultura

Story Fest u Nišu sa Sašom Vasićem i Nevernim Bebama. Pobedniku mogućnost da snimi pesmu

U Rovovima Niške tvrđave, 24. avgusta od 19:30 do 1:00 sat iza ponoći održava muzički festival “Story Fest”. Festival se prema najava organizatora sastoji iz dva dela. U takmičarskom delu nastupiće osam neafirmisanih i poluafirmisanih bendova, koji će se boriti za glavnu nagradu – snimanje pesme u My Room Acoustic studiju.

 

“U revijalnom delu nastupiće Saša Vasić sa bendom i grupa Neverne Bebe, koji ove godine obeležavaju 30 godina rada. Svi neafirmisani i neafirmisani bendovi mogu prijaviti svoje numere na mail storycaffe2020@gmail.com (pored numere u mp3 formatu, potrebno je dostaviti ime benda i kratku biografiju sa slikom). Selekciju pesama obavlja Saša Vasić. Bendovi mogu prijaviti svoje numere do 18. avgusta 2023. godine”, saopštili su.

Cena redovne karte za festival iznosi 1200 dinara, dok je cena VIP karte 2000 dinara koja podrazumeva sto na festivalu, min 4, max 6 osoba za stolom, jedno piće gratis i prisustvo VIP žurci na kojoj će prisustvovati Neverne Bebe i Saša Vasić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com