KulturaZabava

“Neverne bebe” pokazale zašto su jedna od najpopularnijih grupa

Večeras Amadeus bend i vatromet

Posle koncerta Nemanje Nikolića u parku Sveti Sava, ovogodišnji program „Medijaninog kulturnog leta“ nastavljen je nastupom grupe “Neverne bebe”.

Odličnom svirkom “Neverne bebe” su još jednom pokazale, zašto su najpopularnija pop rok grupa u našoj zemlji, a veliki broj posetilaca dokazao je da, uprkos dugom broju godina na sceni, hitovi ove grupe ostaju neprolazni.

Ovaj koncert, koji je GO Medijana poklonila posetiocima, poslužio je kao uvod u spektakl, koji se očekuje večeras, 12. avgusta, na zatvaranju.

U Svetosavskom parku, sa nestrpljenjem se očekuje nastup „Amadeus benda“, kada će posetioci moći da uživaju u vatrometu, koji će tom prilikom, biti priređen.

Foto: GO Medijana

“U okviru manifestacije “Medijanino kulturno leto 2021.” protekao je i drugi dan druženja sa našim najmlađim sugrađanima. Zainteresovani mališani mogli su da učestvuju u heklanju nakita, origamiju, izradi specijalnih bojanki, oprobaju se u oslikavanju magneta”, kažu u ovoj opštini.

Radionice se održavaju u organizaciji GO Medijana, a u saradnji sa Udruženjem niških domaćica i domaćina iz Niša.

Program „Medijaninog kulturnog leta“ počinje druženjem sa najmlađima u 18 časova, a izlazak na scenu našeg popularnog benda predviđen je u 21 sat.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com