IZBORI NIŠPolitika

,,Stanković nakon pretnji: ,,Ne pretite i ne napadajte mi porodicu, izađite na duel i pobedite argumentima”

Nakon što sam jutros od strane više različitih izvora posavetovan da izmestim porodicu iz Niša, što je još jedan dokaz da se SNS ne zaustavlja na izmišljenim pričama, želim da im poručim da je Niš moj grad i da moja porodica i ja ne idemo nikuda, rekao je danas potpredsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS), narodni poslanik i kandidat za gradonačelnika Niša ispred koalicije ,,Biramo Niš” Đorđe Stanković.

On citira reči koje su mu upućene:

,,Sledi ti pakovanje, priča o tvom bratu, majci i tebi. I bolje ti je da te nema, a da tvoju ženu i decu pošalješ van grada” i dodaje da nisu u pitanju čaršijske priče, već infomacije od ljudi kojima veruje.

,,Ja ne idem nikuda, moja porodica ostaje sa mnom i da neću izmestiti porodicu jer ovo je moj grad. Takođe, javno im poručujem da ne napadaju moju porodicu, jer ni ja ne napadam njihove. Akoo želite da pobedite politikom, izađite na duel, pa da se tako suočimo i pričamo argumentima”, dodao je on.

Stanković ističe da je odabrao da se bori čista obraza i da je njegova porodica već godinama pod pritiskom, ali da ima njihovu podršku da oono što je započeo istera do kraja i poručuje da neće podleći pritiscima i da ne dozvoljava da se preti i otima sloboda Nišlijama.

,,Bez obzira na njihovu reakciju ja neću odustati. Biram Niš i kada pobedimo i promenimo ovu vlast, neću dozvoliti da ikad iko više preti porodicom i napadima na njihovu decu, jer želim da živim u normalnom gradu i normalnoj zemlji.

On naglašava da su nekoliko godina unazad njegova porodica i on pod konstantnim pritiskom i pretnjama, kao i da mu je 13. februara 2023. godine obijena i opljačkana porodična kuća, a nameštaj uništen i dodaje da je policija bila na licu mesta, a uviđaj je trajao 10 sati.

,,Znaju da je u pitanju kuća narodnog poslanika, ali epilog te istrage nikada nismo dobili. Crni blindirani automobili dežuraju noću ispred kuće što je zabeleženo i kamerama 18. avgusta prošle godine. U istom mesecu su me komšije obavestile da postoje neki papiri koju su goreli, a koji se nalaze ispod mog vozila. Pozvao sam policiju i napravili su zapisnik, ali nikada o tome nisam obavestio medije. U pitanju su bili papiri crni od žara i kada sam ih uočio nisu bili zapaljeni”, kazao je on.

Stanković kaže da medijska hajka ne staje na svim lokalnim i nacionalnim medijima od februara ove godine, kada je postavio pitanje zašto je Alaeksandar Vučić nosilac svih listi i od kada je u Strazburu rekao da u Nišu pobeđuje opozicija ako Aleksandar Vučić ne bude nosilac liste i ne zloupotrebljava svoj status.

,,U martu mesecu sam u medija centru otkrio informacije o korupciji koja se dešava u delu gradske uprave gde su javne nabavke, jer su se uvećavale cene za dečiji pribor i cene ograda koje se nalaze na svim ostrvima u gradu. Nakon toga je izašao članak o mojoj porodici i poslovima moje majke u Informeru i pravili su emisije na tu temu”, rekao je on.

Kako ističe, o svemu ovome nikada nije pričao i nije se žalio, jer to nije njegov manir i dodaje da ne podržava kalimero politiku i na taj način nije stvarao svoj politički kredibilitet, a to ne čini ni danas.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Koliko je providan ovaj Stanković, je l’ mu to preneo njegov novi saborac strateški partner iz SNS-a Kačar Branislav.
    Obične gluposti i kampanja, bruka svoju suprugu. .svi mu se smeju.

  2. Još malo pa ćemo Vučku gledati leđa u Nišu, Novom Sadu i Beogradu.
    Džaba mu sve, dogorela mu sveća.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com