KulturaPromo

“South Dance Summer Edition” ovog vikenda u rovovima niške Tvrđave

U petak i subotu sjajna zabava do ranih jutarnjih sati u rovovima niške Tvrđave. “South Dance festival, Summer Edition” obećava fenomenalan provod sa čak sedam različitih nastupa.

Petak 30. jun je rezervisan za live stage, gde kao headliner nastupa balkanska trap zvezda Senidah. “Azurne noći vrele” nam stižu u Niš, verujemo da ćete uživati u svim njenim poznatim hitovima. Veče započinjemo autentičnim sastavom ContruDJ iz Severne Makedonije, koji čine konga, truba i DJ. Već 16 godina neguju svoj nekonvencionalni stil i nastupaju širom sveta, obećavaju sjajnu muziku i fantastičnu energiju na samom početku festivala. Za kraj prve večeri nastupa poznati niški sastav El Jazzyra, koji donosi jedinstvenu atmosferu istovremenog zatezanja i popuštanja energije, pri kojoj publika pleše u ritmu sa različitim instrumentalistima na gitari, saksofonu, perkusijama i klaviru koji se kombinuju sa DJ setom.

Subota 1. jul je namenjena ljubiteljima elektronskog zvuka. Headliner je Marko Nastić, koji ove godine slavi 25 godina na DJ sceni, kako u Srbiji, tako i širom sveta. Njegovo ime je dobro poznato pravim poznavaocima tehno zvuka, a veče će upotpuniti poznata niška DJ scena – Nick Sailor, čiji melodičan house zvuk sa vokalima garantuje savršen početak večeri; DJ Zarez i disko ritmovi sa soulful, funky, jazzy elementima, koji dalje evoluiraju u prepoznatljive “fat” bas linije elektronske muzike koje se spajaju sa tech i deep soul žanrovima i DJ Spirko začetnik lokalne elektronske plesne muzičke scene.

Karte po ceni od 1.200 dinara za petak i 900 dinara za subotu možete kupiti na gigstix.com u Vulkan knjižarama, kod partnera festivala The Hub i Julijan Djupon, kao i preko Fangout aplikacije.

Vidimo se u Rovovima ovog vikenda!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com