Društvo

Saniran kvar na tuševima na bazenu ,,Čair“. Otvoreni bazeni počinju sa radom 1. juna

Kvar na tuševima na bazenu “Čair” je posle nedelju dana saniran i korisnici bazena sada imaju i toplu vodu za tuširanje.

Proteklih dana neki građani su se žalili da ne mogu da se tuširaju po izlasku iz bazena jer je iz tuševa tekla samo hladna voda. Prema rečima Dragana Perića, direktora Sportskog centra “Čair” do kvara je došlo nakon prebacivanja centra na kotlarnicu Univerzitetskog kliničkog centra nakon gašenja kotlarnice Čair.

 

Dragan Perić, direktor SC “Čair”

“Nakon prelaska na kotlarnicu UKC Niš došlo je do povećanja pritiska koji je izazvao pucanje cevi i kvar. Sistemi su bili predviđeni do 3 bara, dok je sada ta isporuka 5”, kazao je Perić.

On je dodao da je voda u bazenama topla i da građani koji se rekreativno bave plivanjem i članovi klubova koji treniraju na bazenu nisu imali problema takve prirode jer je voda u bazenima bila odgovarajuće temperature.
Perić je najavio i renoviranje zatvorenih bazena i remont sistema na bazenima.

“To neće uticati na treninge sportskih klubova. U saradnji sa njima odrediće se datum kada će se izvoditi radovi, a ukoliko bude bilo potrebno dobiće i vreme za svoje treninge na otvorenim bazenima”, kazao je Perić.

Foto: V.M.

Perić je najavio da će prvog juna sa radom početi i otvoreni bazeni.

Cena za zatvorene bazene je 200 dinara, dok će ulaz na otvorenim koštati 300 dinara, a za decu 150 dinara. Posetiocima su dostpune i dalje rojaliti kartice, a uskoro će početi i prodaja mesečnih kartica pomoću bar kodova.
Prema njegovim rečima poseta je na bazenima veoma dobra i dnevno bazen poseti i do 350 građanina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com