Sport

Radnički dočekuje ekipu Voždovca

Fudbaleri niškog Radničkog večeras od 20,00 časova dočekuju ekipu Voždovca na stadionu “Čair”.

Radnički je u prva tri kola ostvario dve pobede i poraz, dok Voždovac, u odigranu utakmicu manje, ima jedan poraz i jedan remi.

Simo Krunić, šef stručnog štaba Nišlija na konferenciji je izjavio da ni jedna utakmica u našoj ligi nije laka i da fudbaleri Radničkog moraju biti skoncentrisaniji i bolji nego u prethodnoj utakmici protiv Javora, ukoliko žele da osvoje sva tri boda.

“Moramo mnogo više da damo u svim elementima igre da bi došli do željenog rezultata, a to je pobeda. Nisam zadovoljan kako smo igrali protiv Javora i prethodnu sedmicu sam iskoristio da promenim pristup kod igrača. Od prvog minuta moramo biti fokusirani i to je osnovni preduslov da budemo bolji nego do sada”, rekao je Krunić.

Šef stručnog štaba Radničkog dodao je da neće moći da računa na Nomu i Čumića zbog povreda.

Glavni sudija ovog susreta biće Srđan Jovanović.

Ulaznice za ovaj susret prodaju se na biletarnici ispred hale Čair. Karta za južnu tribinu košta 150 dinara, a za istočnu i zapadnu potrebno je izdvojiti 300 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com