Društvo

Prvi kupači na niškom bazenu “Čair” (FOTO+VIDEO)

Otvoreni bazeni Sportskog centra “Čair” počeli su sa radom, od prvog dana ima kupača iako je temperatura ovog juna nešto manja od prosečne za ovo doba godine.

Na niškom bazenu smo zatekli  desetak kupača  kojima temperatura nije predstavljala problem i  koji su verovatno hteli da izbegnu predstojeće gužve.

“Još uvek je hladana voda, ali smo želili da se okupamo na miru bez gužve. Dobro nam je došlo ovo današnje kupanje, dobro je za krvotok i kožu”, rekao je uz osmeh jedan od plivača na Čairu.

Foto: J.M.

“Očekujemo veći broj kupača, ali najbitniji faktor što se tiče posećenosti, je vremenska prognoza. Za predstojeći vikend očekujemo nešto povoljnije vreme, samim tim i veći broj ljudi. Bezbednost i sigurnost naših korisnika na prvom mestu. Voda se hemijski i bakteriološki ispituje jednom nedeljno u Institutu za Javno zdravlje” , rekao je Milan Milanov, upravnik kupališnog kompleksa SC Čair.

Cena ulaznice za odrasle je 300 dinara, za decu uzrasta 3- 7 je 100 dinara, dok deca do 3 godine ne plaćaju ulaznicu.

Foto: Niške Vesti

Za ulaz posle 17 časova, ulaznica košta 200. Mesečna karta je 4000 dinara.

“Za sve ljubitelje plivanja, mi smo i dalje zadržali biznis termin na zatvorene bazene koji je ujutru od 7 do 8.30” , dodao je Milanov.

Bazeni na Čairu otvoreni su radnim danima  od 11 do 19 časova, vikendom od 10 do 19 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com