Promo

Promocija BALTIC benda: Uskoro spot za pesmu “Krunisana”

Dobro poznati niški “Baltic”bend najavljuje svoj prvi singl, ali i spot za pesmu “Krunisana” koji će uskoro ugledati svetlost dana. Ovaj scenski bend prati sve modne trendove i svira raznovrsne muzičke žanrove. Zaštitni znak benda svakako je energija na sceni i prava emocija koja se prenosi slušaocima.

Promocija spota zakazana je za 11. oktobar.

“Baltic bend osnovan je kraj 2014. u Nišu, a sa radom je aktivno krenuo januara 2015. godine. Svi koji su jednom imali priliku da uživaju na njihovom nastupu, kažu da je bend ostao upamćen po sjajnom vokalu i originalnim modevnim kombinacijama. Kvalitetnim i neumornim radom dospeli su do nivoa najtraženijih bendova na jugu Srbije i šire.

Nastupaju u gotovo svim gradovima Srbije kao i u inostranim zemljama. Širok repertoar pesama, kvalitet svirke i iskustvo svakako doprinose pravom odabiru pesama na svirkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BALTIC BAND (@balticband)

Frontmen grupe, Nikola Stojanović Džoni, kazao je šaljivo za Niške Vesti da život  “na točkovima” nije ni malo lak, misleći na stalna putovanja i svirke u različitim gradovima i državama.

Spot za svoji prvenac snimali su u studiju Avala Filma, na dve lokacije, Beogradu i Kladovu.  Snimanje je trajalo dva dana.

“Snimali smo dva dana, snimali smo i na Dunavu. Bilo je jako teško uklopiti snimanje spota sa svirkama. Bukvano nismo imali dana odmora u tom periodu, ali smo svakako uživali u svemu tome”, objašnjava Džoni.

Tekst za pesmu je napisao Žarko Stamenković, muziku potpisuju Žarko Stamenković i Marko Dimitrijević, aranžman Marko Dimitrijević , mix je radio Marko Dimitrijević (Mc Play Production), video je u produkciji Vedada Jašarević, a Ivana Selakov je prateći vokal.

Sa nestrpljem čekaju reakciju publike, a nakon premijerne promocije spota, pesma će se emitovati na stanicama širom zemlje.

“Sigurni smo da će publika prepoznati naš rad i trud. Trudili smo se da sve bude kako treba, do sitnih detalja. Imamo velika očekivanja, nadamo se ćemo pokriti još veće i šire tržište”, poručuju iz ovog benda.

Verujemo da će kod kod publike naići na pozitivan odjek, a ono što je sigurno jeste da se mogu pohvaliti kako sjajnom produkcijom, tako i činjenicom da konstantno unose novitete i kreativne pomake na muzičkoj sceni.

Dobitnici su plakete i statue „Car Konstantin“ za najperspektivniji bend 2015. godine.

U isčekivanju noviteta, poslušajte letnji mix:

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com