Promo

PETAR GRAŠO: “Pre koncerta moram da probam najbolji burek u Nišu, a da mi se ne naljute Sarajlije“

PRVI PUT U NIŠU!

Da se Nišlije nadaleko ponose svojim burekom, saznao je i poznati regionalni pevač, Petar Grašo, te se u sklopu svojih priprema za svoj prvi koncert u ovom gradu, priprema i gde će probati najbolji burek u Nišu.

Tim povodom je poznati regionalni kantautor, Petar Grašo pozvao Nišlije da mu u tome pomognu i predlože najbolju burekdžinicu u gradu.

Velika regionalna zvezda, Petar Grašo, obradovaće nišku publiku i 17.marta i od 20h prirediti koncertni spektakl u hali Čair.  Ulaznice na prodajnim mestima : Knjizare Indigo, Delfi, Hijeroglif, Vulkan i OMV Nis, kao i  online preko Tickets.rs i GigsTix.rs

U svojoj video poruci obratio se rečima:

„Dragi moji izuzetno sam sretan da dolazim u Niš, 17.03. To je nas prvi koncert u Nišu i učinićemo sve da bude nezaboravan. Vidimo se, dodjite, pevaćemo, sviraćemo, to će biti veče muzike, radosti, ljubavi, mediterana.“ (MusicStar Instagram embeded video).

Svoje predloge za najbolji burek u gradu možete ostaviti ispod videa na instagram nalogu Music Star-a.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Music Star (@musicstar.rs)

Ovo je jedinstvena prilika za nišku publiku da uživa u dobro poznatim hitovima poput  “Ko nam brani”, “Utorak”, “Ako te pitaju“ i poslednjem singlu “Je l’ ti reka ko”, a koji je već osvojio srca publike širom regiona, posebno nakon spektakularnog koncerta u beogradskoj areni u novembru prošle godine.

“A, da li će niški burek biti ukusniji od sarajevskog, saznaćemo tek nakon koncerta.”

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com