Promo

Otvoren prvi MediGroup Dom zdravlja na jugu Srbije

Najsavremeniji dijagnostički centar i pregledi vrhunskih stručnjaka

U centru Niša svečano je otvoren prvi MediGroup Dom zdravlja na jugu Srbije, gde će o zdravlju građana brinuti vrhunski stručnjaci, brojnih specijalnosti primarne zdravstvene zaštite,dok će im na raspolaganju biti medicinska oprema najnovije generacije, kao i najsavremeniji dijagnostički centar i laboratorija sa preko 1.000 analiza.

Na događaju povodom zvaničnog otvaranja, vrpcu su simbolično presekli Dušica Davidović, zamenica gradonačelnice Niša, i Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup sistema, u prisustvu predstavnika vodećih zdravstvenih ustanova, dugogodišnjih partnera i medija, čime je označen početak rada novog MediGroup Doma zdravlja.

Prvi MediGroup Dom zdravlja na jugu Srbije; Foto: Mateja Jeremić
Dušica Davidović, zamenica gradonačelnice Niša; Foto: Mateja Jeremić

“Izuzetno nam je važno da građani Niša imaju mogućnost da koriste najnovije metode u lečenju, a dolaskom MediGroup sistema biće im dostupna izvrsna zdravstvena usluga uz učešće eminetnih domaćih medicinskih radnikai konsultanata. Zdravlje prevazilazi sve ljudske potrebe do te mere jer, kako kaže stara izreka „zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu”. Zato je važno da na području grada imamo mogućnost da se građanima adekvatno medicinski pomogne, kako u državnom, tako i u privatnom sektoru. Čestitam menadžmentu i zaposlenima otvaranje novog Doma zdravlja i naravno želim uspešan rad”, istakla je Dušica Davidović, zamenica gradonačelnice Niša.

MediGroup je najveći privatni zdravstveni sistem u regionu, koji čini više od 2000 ljudi na 59 lokacija širom Srbije, usmeren na pružanje zdravstvenih usluga građanima u jedinstvenom, prepoznatljivom sistemu, uz kontinuiranu posvećenost razvoju zaposlenih.

Dejan Pešić, generalni direktor MediGroup sistema; Foto: Mateja Jeremić

„Ponosni smo što je MediGroup sada dostupniji građanima sa juga naše zemlje – od Leskovca, Vranja, Pirota, Kruševca, Paraćina i Jagodine, do Zaječara, kojima su na raspolaganju brojni specijalistički pregledii najsavremeniji dijagnostički centar“, istakao je Dejan Pešić,generalni direktor MediGroup sistema, i posebno se obratio novim kolegama u MediGroup sistemu, kojima je poželeo dobrodošlicu.

Uvek se radujemo kada naš kolektiv postane bogatiji i kada nam dolaze veliki stručnjaci. Tim u Nišu sada čini 60 ljudi  koji predano i posvećeno rade svoj posao, čvrsto verujući u našu misiju i vrednosti koje su izgrađene na timskom radu, poverenju, stručnosti, posvećenosti i pouzdanosti. Izuzetno nam je važno da se približimo našim pacijentima i budemo tamo gde smo im najpotrebniji te da im naši vrhunski stručnjaci pruže kvalitetnu zdravstvenu uslugu, pomoć i podršku. Ponosni smo jer smo preporuka naših pacijenata koji nam poveravaju ono najvažnije – brigu o njihovom zdravlju, dodao je Pešić.

Povodom početka rada, građanima je obezbeđeno 20% popusta na specijalističke preglede iz ginekologije, pedijatrije, kao i ultrazvučne dijagnostike do kraja godine.

Na adresi Nikole Pašića 28 u centru Niša, radno vreme MediGroup Doma zdravlja biće od 7.30 do 21 časa radnim danima, a subotom od 8 do 16 sati, dok će usluge i saveti zdravstvenih radnika iz Kontakt centra biti dostupni 24 sata.

Otvaranje prvog MediGroup Doma zdravlja na jugu Srbije; Foto: Mateja Jeremić

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com