Društvo

OPREZ! Kamere će beležiti prekršaje na još jednoj raskrsnici u gradu

Kamere koje su postavljene na semaforima, na raskrsnici ulica Kneginje Ljubice i Generala Milojka Lešjanina, od februara počeće da beleže saobraćajne prekršaje, najavio je Igor Trajković, šef odseka za saobraćaj Sekretarijata za komunalne delatnosti.

“Kamere su za sada u probnom režimu i ne beleže saobraćajne prekšaje. Celokupan sistem je uspostavljen, čekamo da se završe formalnosti, kako bismo završili ceo proces i kako bi sistem počeo sa radom”, rekao je Trajković.

On je dodao da nakon postavljanja ovakvog sistema na “Crvenom pevcu” nije došlo ni do jedne ozbiljne saobraćajne nezgode.

“Od 2015. na ovamo, ni jedna saobraćajna nezgoda sa težim ili lakšim posledicama se nije desila na samoj raskrsnici”, rekao je Trajković.

Podsetimo, šef odseka za saobraćaj Sekretarijata za komunalne delatnosti Igor Trajković, najavio je i da će na svim prometnim raskrsnicama u gradu biti postavljeni tajmeri za vozače.

Tajmeri na semaforima i za vozače

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com