Promo vesti

Odlični uslovi na nemačkim klinikama za medicinske sestre

Tokom prethodne dve nedelje čak tri ugledne nemačke klinike obavile su izuzetno uspešne razgovore za posao sa InJob-kandidatima: Univerzitetska klinika Helios Vupertal, Sana klinika iz Duisburga i Klinika Helios Krefeld. Čestitamo našim kandidatima na potpisanim ugovorima za posao i našim klijentima na odlično odabranom stručnom kadru.

Zahvaljujući odličnoj saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerima, klinikama širom Nemačke, InJob medicinskim tehničarima opšteg i pedijatrijskog smera može da ponudi odlične uslove prilikom zaposlenja u Nemačkoj:

  • Platu od 2.200,00 evra bruto pre nostrifikacije i najmanje 2.700,00 evra bruto nakon nostrifikacije diplome,
  • Obezbeđen smeštaj na klinikama tokom najmanje šest meseci,
  • Punu pomoć klinike oko nostrifikacije diplome,
  • Punu pomoć klinike prilikom integracije: kurs medicinskog nemačkog, integracioni kurs, pomoć oko prijave boravka, otvaranja računa, punu podršku oko spajanja porodice,

Ponudu aktuelnih poslova možete pogledati na našem sajtu:

https://injob.rs/aktuelni-konkursi/

Naše usluge posredovanja za kandidate su potpuno besplatne kako u fazi u zemlji tako i nakon odlaska u Nemačku. Kurseve nemačkog jezika možete pohađati i u našem centru i pri tome konkurisati za dodelu bespovratne stipendije od 60% ili čak 100% čak i za online nastavu.

https://injob.rs/program-stipendiranja/

Prolaznost naših kandidata na zvaničnim telc-ispitima gotovo je potpuna – preko 95%.

InJob International poseduje licencu nadležnog ministarstva za obavljanje delatnosti posredovanja u zapošljavanju. Dugogodišnje iskustvo omogućava nam da Vas povežemo sa poznatim i proverenim poslodavcima i da Vam pružimo kompetentnu podršku u svim fazama zapošljavanja u Nemačkoj.

Posetite nas u  TC Ambasador u Nišu i saznajte zašto smo najbolji izbor za Vas.

Pošaljite nam mejl: edukacija.nis@injob.rs

Ili nas pozovite telefonom: 065/8807037­

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com