Društvo

Novac donatora za doček Nove godine odlazi Dečijoj internoj klinici

U Nišu se iz dana u dan sve više oseća novogodišnja atmosfera, grad je ukrašen novogodišnjim ukrasima, na Trgu su kočije Deda Mraza koje su stigle kao donacija Gradu, a prema rečima gradonačelnice Dragane Sotirovski već ovih dana uslediće novogodišnje osvetljenje Tvrđave.

Ona ističe da će novogodišnja atmosfera postojati, ali da neće biti velike pompe. Sve što će biti urađeno biće iz donacija, a to je pravi način da se pokaže da grad može da izgleda lepo i kada se štedi i domaćinski upravlja parama.

“Ove godine će sve biti drugačije i nesvakidašnje u skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom. Novogodišnje praznike dočekaćemo na otvorenom, neće biti javnog okupljanja i to smo već rekli i objasnili. Niš nije predvideo novac za doček Nove godine, ali ima puno donatora koji su pitali na koji način mogu Gradu da pomognu. Usmerili smo ih na Dečiju internu kliniku. Donatori će tako, zajedno sa Gradom, pomoći Dečijoj internoj klinici da obezbedi posteljinu, jastuke, držače za infizuju i sve ono što je Klinici potrebno, kako hirurgiji tako i pedijatriji. Svi zajedno činimo dobro delo za male pacijente na ovoj Klinici”, istakla je Sotirovski.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Pare će otići na krkanje u kafanu za gradske većnike i ostale gradske parazite. A biće i za gorivo za službena kola z privatne svrhe. Tako će da nestanu pare a za dečiju kliniku otići će samo neki mali iznos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com