Promo vesti

NOVA ŠKODA KAMIQ – VAŠ SIGURAN IZBOR

KAMIQ predstavlja novi urbani crossover koji ima sve pogodonsti SUV-a sa prepozantljivim ŠKODA dizajnom. Pored atraktivne spoljašnosti, tu su moderni enterijer, detalji od najkvalitetnijih materija.

Tradicija koju ŠKODA modeli imaju u pogledu bezbednosti nastavljena je i kod modela KAMIQ, koji može biti opremljen sa čak 9 vazdušnih jastuka, a 5 zvezdica na crashtestu govori o vrhunskom nivou sigurnosti. Inovacija kod ovog modela se ogleda u dinamičnim prednjim i zadnjim pokazivačima pravca. Full LED zadnja svetla naglašavaju markatntan izgled zadnjeg dela.

ŠKODA AUTO; Foto: Promo

U ponudi su tri benzinska motora i to 1.0 TSI 95ks, 1.0 TSI 115ks, automatksi imanulelni menjač, kao i 1.5 TSI 150ks, takođe u varijatni automatskog i manuelnogmenjača i dizel motor 1.6 TDI 115ks, automatksi i manuelni menjač. Komfor ovog modela se ogleda i u veličini prtljažnjika čija zapremina iznosi 400l, a kojise obaranjem zadnjih nalosna može povećati na 1.395l. Neka od pametnih rešenja koja su prisutna u ovom modelu su naslon za ruku sadržačem za dve čaše, podesivim nalonom za ruku, sklopiva polica, držač za naočare,kao i JUMBO BOX.

ŠKODA AUTO; Foto: Promo
ŠKODA Auto
Vizantijski bulevar bb
018/514-449
FACEBOOK

Sve informacija o modelu ŠKODA KAMIQ, kao i o svim ostalim modelima u ŠKODA asortimanu možete dobiti na broj telefona 018/514-448 ili u našem salonu koji se nalazina Vizantijskom bulevaru bb, preko puta Roda Centra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button