Promo

Niški Perspektiva bend “pokidao” prvom pesmom – Zašto SIVO bojiš mi život! (VIDEO)

Niški Perspektiva bend upravo je izdao svoj prvi singl “SIVO” koji već ima na hiljade pregleda i slušanja. Balada koju su upravo predstavili deli se društvenim mrežama a stihovi pesme već se uveliko pevuše niškom čaršijom. Odličan spot snimljen je na Staroj planini a oni puni nade da će ovaj spot pokrenuti lavinu pozitivnih komentara i dobrih vibracija.

Perspektiva bend zvanično postoji devet godina i za ovo vreme samo su se nizali brojni nastupi, a njihove svirke ugovorene su mesecima unapred. Nišlije ih rado pozivaju na svoja slavlja ali su oni ipak želeli korak dalje, osmelili se i zakoračili.

Foto: Perspektiva bend

Pesmu Perspektiva benda – SIVO potpisuju:
Kompozitor: Mario Kitić
Aranzman, mix i master Anastas Kamenović
Video: Nenad Pešić (Pešić photography)
Prateći vokali: Suzana Branković (Pegart studio)
Gitare: Aleksandar Djordjević
Klarinet: Dušan Jovanović

Foto: Igor Jevtić, pevač

“Ovo je naša prva autorska pesma i spot, mi smo još pod onim prvim utiskom da nas obliva sreća na samu pomisao da imamo nešto potpuno naše. Prijatelji ali i publika odlično reaguju na pesmu i dobili smo veliku podršku. Možda i postoji neki drugačiji komentar ali nije stigao do nas”, kaže uz osmeh pevač ovog niškog benda Igor Jevtić.

Numera “Sivo” je balada a članovi ove grupe, nemaju poseban razlog zašto su baš njom krenuli da kroče i svoj originalni autorski put.

“Ne postoji određeni razlog zašto je prva pesma koju smo snimili i za nju uradili spot balada. Taj nas je tekst dotakao a muzika čarobna, zato nismo puno odlagali. Uskoro počinjemo da snimamo još jednu pesmu koja je dosta energičnija, upravo će ona da pokaže koliko energije možemo da donesemo na scenu”, rekao je Jevtić.

Tu ovaj niški bend neće da stane, jer kako kaže ovaj pevač samo je nebo njihova granica.

Foto: Perspektiva bend

“Mi smo dosta ambiciozan bend i perspektivni smo jako, trenutno imamo dosta planova pa ćemo videti u narednom periodu šta ćemo moći da uradimo. Jednostavno prirodni smo i radimo ono što volimo i onda ne ostaje ništa drugo nego da sve to bude “eksplozija” dobre zabave”.

Ovaj uspešan niški bend ima pozitivnu energiju koja se prepoznaje i to se vidi u svakom segmentu njihovog nastupa i rada. Zbog bogatog repertoara njihove svirke su veoma posećene a njihovi slobodni terminu su nemoguća misija jer su klubovi i restorani mesta gde se oni najbolje osećaju i gde uživaju dok uveseljavaju druge.

Najčešće Nišlije mogu da ih čuju u niškom restoranu Ognjište Lux. Pored izuzetno kvalitetne hrane koju ovaj restoran služi, muzika i svirka Perspektiva benda čini da su proslave baš ovde nezaboravne.

“Nikad nam se još nije deslio da negde bude loša atmosfera, mi to nikada nismo dozvolili. Trošimo i poslednji atom snage da ljudimo pružimo užitak, za sada nam uspeva”, kaže ovaj mladi pevač.

Ono što još ostaje u planovima kada je reč o ovom bendu je da već nekoliko godina planiraju da svoju vernu publiku obraduju koncertom. Brojni su zahtevi Nišlija koji ih redovno prate na nastupima da ih slušaju i vide i na koncertu.

“Dve godine za redom planiramo taj koncert ali sledeće godine se nadamo da ce biti definitivno. Uvek nešto sa terminima ispadne i mi odložimo ali evo našoj publici najavljujem da se naredne 2022. družimo i na koncertu”, kaže za Niške Vesti Jevtić, koji se rekreativno bavi ronjenjem, a nedavno je spasio devojčicu koja se davila u Sutomoru.

Ono što nam ostaje dok čekamo narednu pesmu i spot, uživamo u spotu SIVO!

Ovaj bend možete da pratite i na društvenim mrežama FACEBOOK + INTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com