Servisne

Naissus Niš: Prekidi u vodosnabdevanju na mramorskom brdu i vikend naselju u Gornjoj Vrežini

Obavljaju se radovi na vodovodnoj mreži na Mramorskom brdu, iznad groblja. Zbog kvara bez vode su od sinoć korisnici u ovom delu naselja i završetak radova se predviđa do 15 sati kada se očekuje normalizacija vodosnabdevanja.

Izvode se radovi na zameni priključne veze u vikend naselju u Gornjoj Vrežini. Bez vode biće žitelji ovog naselja u vremenu od 9 do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u selu Trupale, u ulici Branka Miljkovića, kod ambulante. Zbog radova bez vode biće žitelji ovog dela sela u vremenu od 10 do 15 sati, nakon čega se očekuje normalizacija vodosnabdevanja.

Osposobljavanje servisnog ventila se obavlja u ulici Sindikalni stanovi na Paliluli. Zbog intervencije bez vode biće korisnici u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com