Promo vesti

Nagradna igra vinarije PIK Oplenac

Vinarija PIK Oplenac posvećena je ljubiteljima vina i uvek koristi priliku da im pruži nesvakidašnja iskustva. Ljubav prema vinu njihova je pokretačka snaga koju pretaču u brojne poslovne uspehe.

Želeći da sa svojim potrošačima i poštovaocima vina podele radost predstojećih praznika, Sv. Trifuna, zaštitnika vinara i vinogradara, ali i Sv. Valentina, pokrovitelja ljubavi, pozivaju sve zaljubljenike, vinom i ljubavlju nadahnute, da učestvuju u nagradnoj igri. Neka Vaš istančan ukus i najtananija osećanja inspirišu i probude ušuškanu kreativnost. Najoriginalnijeg učesnika očekuje vredna nagrada – večera za dvoje na Dan zaljubljenih, kao i boca vina sa posvetom vlasnika vinarije.

Sigurni smo da Vašeg partnera krase brojne vrline – istaknite onu zbog koje zaslužuje ovu nagradu! Pustite mašti na volju i pošaljite kratku priču, pesmu ili fotografiju na e-mail nagradnaigra@pik-oplenac.com, zajedno sa svojim podacima.

Ime dobitnika biće objavljeno 12. 02. na facebook stranici vinarije PIK Oplenac

*Nagradna igra traje do 11. 02. i važi samo za Republiku Srbiju. Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju lica starija od 18 godina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com