Promo

Akcija prikolica sa lagera – AUTO HAPPY

Posle obeleženog jubileja lane, nagradnih igara i brojnih sniženja - AUTO HAPPY počinje godinu sa velikom akcijom prodaje prikolica sa lagera.

Popusti koji su aktuelni važe za određene modele prikolice sa lagera proizvedene 2023. godine, dok traju zalihe i kreću se od 5% do 10%. 

Popusti važe na određene modele prikolica sa lagera i kreću se od 5 do 10%.

AUTO HAPPY se bavi prodajom novih auto prikolica domaćih proizvođača i iz uzvoza, prodajom i profesionalnom ugradnjom fabričkih auto euro kuka za sve tipove vozila. Tokom decenije predanog rada ovo niško preduzeće može da se pohvali velikim brojem zadovoljnih klijenata. Danas AUTO HAPPY jeste ovlašćeni diler za najtraženije brendove prikolica, i kod njih mogu da se pazare: TRIGANO PRIKOLICE, VESTA TRAILERS, BOCKMANN TPV-TRAILERS i  TRAILER EUROPE, za njih AUTO HAPPY garantuje da su ono najbolje na tržištu.

AUTO HAPPY posluje jednako uspešno sa fizičkim i pravnim licima i nalazi se u naselju Deveti maj (Novo selo), Jastrbačkih partizana broj 103, ( skretanje za selo Lalinac), preko puta groblja a pored samog auto puta.

Radno vreme
Radnim danom 8h – 16h (servis i prodaja)
Subotom 9h – 14.30h (samo prodaja)

Info tel: 065/ 99 819 33         063/ 18 819 33

 www.prikolice-nis.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com