Hronika

Muškarac pretučen ispred menjačnice: Policija zadržala dvojicu osumnjičenih

Niška policija po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu uhapsila je dvojicu muškaraca zbog sumnje da su učestvovali u tuči u Ulici Đuke Dinić u kojoj je jedan Nišlija zadobio teške telesne povrede – prelom lobanje i dvostruki prelom vilice, saznaje “Blic“ .

Do svađe i tuče došlo je danas oko 14 časova ispred jedne menjačnice preko puta Glavne autobuske stanice. Na mesto obračuna, po rečima građana, za kratko vreme stiglo je desetak policajaca koji su priveli dvojicu osumnjičenih.

Do verbalne rasprave došlo je u menjačnici a potom se sukob nastavio ispred lokala gde je došlo do fizičkog obračuna. Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede – prelom lobanje i dvostruki prelom vilice sa dislokacijom. On je prevezen u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu radi ukazivanja pomoći i lečenja. Zadržana su dvojica muškaraca zbog sumnje da su počinili krivično delo nanošenja teške telesne povrede u sticaju sa nasilničkim ponašanjem – rekao je za “Blic“ portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com