Hronika

U tuči u centru grada Nišlija uboden u grudi

Nišlija A.D. (44) zbrinut je sinoć u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu sa ubodnom ranom u predelu desne strane grudnog koša, saopštila je ta zdravstvena ustanova.

“Pacijent je na prijemu bio svestan i komunikativan. Odmah je urađena kompletna dijagnostika, nakon koje je utvrđena povreda plućne maramice, sa razvojem pneumotoraksa”, kazali su u UKC Niš.

Pacijent je nakon saniranja povrede i stabilizacije hospitalizovan na Klinici za grdunu hirurgiju.

Prema nezvaničnim informacijama, A.D. je povređen u tuči koja se dogodila u Ulici Milorada Veljkovića Špaje, u samom centru Niša. Očekuje se da policija saopšti više detalja o tom događaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Nista me ne cudi. Vise su upaljeni ovi srednovecni idioti sto pokusavaju da uz klinke prozive drugu mladost od samih klinaca u dvadesetim! Postalo je uobicajno da se sad tuku i glupiraju matorci po kaficima i restoranima. I kako ce taj i njegov napadac (ukljucujuci i njihove supruge ako ih imaju) da vaspitaju svoje dete nego da budu iste budale (muske ili zenske). Zato je grad pun nasilnika svih uzrasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com