Hronika

Masovna tuča ispred kafića u centru grada

Policija u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su M. A. (1999), D. M. (2001) i M. A. (2001) iz ovog grada, kao i M. Č. (2002) iz Novog Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje.

Oni se sumnjiče da su juče ispred jednog kafića u centru Niša zadali više udaraca trojici muškaraca starosti 29, 33 i 34 godine, kao i da su tridesetčetvorogodišnjaku naneli teške telesne povrede.

Povređeni muškarci su zbrinuti u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

“P.V. star 34 godine zabodio je prelom donje vilice, kontuzione povrede lica posekotina glave, ušivena i nakon CTa glave i RTG grudnog koša upućen MFH. M.Y. (32), inače Turski državljanin, zadobio je površinske povrede poglavine, nakon kraniograma i pregleda NH, pušten kući S.B (29) ima posekotinu čela, pregledan od strane NH, ušivena rana, nakon dijagnostike takođe pušten kući”, saopštili su iz UKC Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Bravo Srbi, kad ne možete nista onima sa Kosova, tucite se medjusobno, da se sami istrebite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com