DruštvoVirus Korona

Mere za 1. maj zavise od toga kako se budemo ponašali naredne dve nedelje

Mi krećemo od sutra sa ublažavanjem mera, međutim ukoliko bude bilo kakvog odstupanja od epidemiološke procene, odnosno ukoliko budemo iskazali bilo kakve nepoštovanje i ušli u problem vezan za mere koje se preduzimaju mi ćemo ponovo morati da donesemo drastičnije mere.

 

“Sve ovo isključivo i jedino na dalje zavisi samo od nas. Jedan deo smo završili. Mi smo o tome i pričali, da će nakon prvih šest nedelja doći do ublažavanja mera, jer tako funkcioniše ta epidemiološka kriva, ali dalji postupci zavise od nas. Ukoliko budemo disciplinovani, držimo socijalnu distancu, pre ćemo se vratiti normalnom životu”, rekao je na konferenciji za novinare pokrajinski sekretar Zoran Gojković.

 

Vlada Srbije nastaviće da prati situaciju u vezi sa koronavirusom i da prilagođava svoje mere u skladu sa aktuelnom epidemiološkom slikom. Vlada još jednom apeluje na sve građane da se pridržavaju svih mera bez izuzetka jer je to jedini način da svi zajedno pobedimo ovu zaraznu bolest.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com