Promo

Čuvaj životnu sredinu, vozi se EKO TAKSIJEM!

Zagađenje vazduha u gradu, aktuelna je i ni malo prijatna tema prethodnih nekoliko godina. Kako je ustanovljeno, jedan od najvećih zagađivača i emitera štetnih gasova su automobili. Predloga sa rešenjima je mnogo, ali jedno je provereno – ekološka vozila, čuvaju naš vazduh i životnu sredinu.

Eko Taxi ponosno ističe slogan “JER VOLIM SVOJ GRAD” i u skladu sa time gradi svoju poslovnu strategiju i odnos prema svojim sugrađanima. Upravo zato, vozni park Eko Taxija opremljen je ekološkim vozilima najnovije generacije.

EKO TAXI

Na taj način Eko Taxi se stara o svim svojim sugrađanima.

Naravno, ono što Nišlije dobro znaju kada je Eko Taxi u pitanju, jeste preciznost usluge i profesionalnost i pozudanost vozača.

Vozilo dolazi na željenu adresu u najkraćem mogućem roku, u svega nekoliko minuta i do birane destinacije vozi vas brzo, udobno i pouzdano.

EKO TAXI

Ono što Eko Taxi izdvaja kao prevoznika koji svojim sugrađanima izlazi u susret, jeste i njihova izuzetno precizna i laka za korišćenje mobilna aplikacija, uz pomoć koje u svega nekoliko klikova naručujete željeno vozilo.

Mogućnost plaćanja karticama su još jedna od olakšica koje Vam Eko Taxi nudi, a usluga najma vozila za firme, je nešto po čemu je Eko Taxi poznat i van Niša.

EKO TAXI, PRAVI IZBOR UDOBNE VOŽNJE ZA ONE KOJI VOLE SVOJ GRAD!

018/309-700
060/065/069 330-9000

www.ekotaxinis.co.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com