Društvo

Konačno: Počinje izgradnja montažne garaže

Javne garaže u Nišu konačno počinju da se grade, obećavaju iz grada.

Prva montažna biće postavljena na parkingu kod niškog Doma zdravlja a druga veća iza Narodnog pozorišta.

“U narednih nekoliko dana kreće izgradnja montažne garaže kod Doma zdravlja. U saradnji sa JKP “Parking servis” uradili smo projekat te nadzemne garaže koja će biti na dva nivoa”, rekao je Miloš Milošević, gradski većnik resorno zadužen za komunalne delatnosti.

Neke radove će izvoditi izvođač koji radi za grad a neke Parking servis, sredstva koja su predviđena su iz peridičnog održavanja grada.

O rokovima završetka izgradnje niko ne želi da govori.

Početkom naredne godine, kako kaže Milošević, krenuće i izgradnja montažne garaže iza Narodnog pozorišta, gde je planirana garaža na četiri sprata.

“Tu ćemo ići sa faznom izgradnjom. U toku je javna nabavka za projektanta za izradu projekta. Izgradnja će biti složena jer je u pitanju gradnja ozbiljnog objekta”, rekao je Milošević.

Kada bude izrađena garaža, razmišljamo o tome da parkiranje u obližnjim ulicama ukinemo, i na taj način ih vratimo građanima, završava Milošević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com