Servisne informacije

JКP „Parking servis“ – Niš: Radovi na zameni neispravnih sijalica, stubova javnih osvetljenja i saobraćajnoj signalizaciji

JКP „Parking servis“ – Niš radiće danas na zameni sijalica na teritoriji opštine Palilula i na Novom groblju, kao i na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u ulici Vladimira Milića u naselju Brzi Brod, Bulevaru Svetog cara Кonstantina i u Niškoj Banji.

Takođe, radiće se i na zameni stubova javnog osvetljenja na Vizantijskom bulevaru i Bulevaru 12. februar.

Pored navedenog predviđeno je i otklanjanje nedostataka na semaforskim uređajima na rakrsnici Bulevara Svetog cara Кonstantina i Nišavske ulice i zamena semaforskog stuba na raskrsnici Voždove ulice i Bulevara dr Zorana Đinđića.

Radiće se na otklanjanju nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji u ulicama Leonarda da Vinčija, Majakovskog, Branka Кrsmanovića i Bulevaru Medijana.

Planirano je i postavljanje saobraćajnih stubića u Cvijićevoj ulici i prinudnih usporivača brzine u naselju Brzi Brod i u Proleterskoj ulici u selu Medoševac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button