Servisne

JKP Naissus: Rekonstrukcija vodovodne mreže i popravke kvarova

U sredu 13. novembra, obavljaće se radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže, u vremenu od 8 do 15 sati.

Zbog intervencije bez vode biće ulica Koste Stamenkovića, na prostoru od ul. Učitelj Miline do ul. Cara Dušana (Dušanove).

Prekid vodosnabdevanja biće i u ul. Učitelj Milinoj, na delu od ul. Koste Stamenkovića do ul. Mije Petrovića, takođe u istom intervalu od 8 do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija u snabdevanju vodom.

Na delu magistralnog cevovoda od Sićeva do Vinika otežano vodosnabdevanje.
Neodložni radovi na magistralnom cevovodu u ulici Radmile Savićević, u naselju Gornja Vrežina (ispod propusta, paralelno sa auto-putem), uslovljavaju otežano vodosnabdevanje za korisnike od Sićeva do Vinika, u trajanju do nedelje 17. novembra 2019. god. Zbog radova, u istom vremenu biće zatvoren atarski put koji se nastavlja od ulice Radmile Savićević do muljnog ispusta i paralelno sa auto-putem. Smanjeni pritisak vode biće izražen u naseljima Podvinik, Borskoj ulici, selu Ostrovica i još nekim selima prema Beloj Palanci, dok u drugim delovima grada (naselja Donja Vrežina, Gornji Matejevac) neće bitno uticati na vodosnabdevanje.

Niška Banja, ulica Ruzveltova bb.
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u Ruzveltovoj ulici bb, u Niškoj Banji (kod dragstora, ispod teniskih terena). Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u Ruzveltovoj ulici.

Podvinik, ulica Pribojska br. 135.
Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Pribojskoj ulici br. 135, u naselju Podvinik. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Pribojskoj ulici.

Selo Popovac, ul. Dragoljuba Đorđevića br. 1.
Voda sa ulice dolazi u šaht, potrebno je raskopavanje u ul. Dragoljuba Đorđevića br. 1, u selu Popovac. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Dragoljuba Đorđevića (u delu gde se izvode radovi).

Selo Rujnik
Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com