Servisne

JKP “Naissus”: Radovi na vodovodnoj mreži i mogući prekidi vodosnabdevanja

Ekipe JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodovodnoj mreži na nekoliko lokacija.

Naselje Šljaka, ul. Slaviše Cekića br. 18.

Kvar na vodovodnoj mreži, potrebno je raskopavanje u ulici Slaviše Cekića, ispred broja 18. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u manjem prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u delu naselja“Šljaka“, u istoimenoj ulici.

Selo Trupale, Ulica Nišavska bb.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje u delu sela Trupala, u Nišavskoj ulici.

Ulica Vojvode Gojka bb.

Voda na trotoaru i na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci deoničnog šibera moguć kratki prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Vojvode Gojka, blizu mesta havarije.

Ulica 7. Juli.

Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u ulici 7. juli zbog radova u hotelu“Park“. Zbog intervencije na popravci dela mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u tržnom centru“Ambasador“.

Ugao ulica Kosovke devojke i Bogdana Popovića.

Obavljaju se radovi na uglu ulica Kosovke devojke i Bogdana Popovića. Zbog osposobljavanja uličnih zatvarača nema prekida u vodosnabdevanju pomenutih ulica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com