Servisne

JKP Naissus: Radovi na vodovodnoj mreži

Zbog kvarova i radova na vodovodnoj mreži danas su mogući prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Naselje Donji Matejevac

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u naselju Donji Matejevac, ispod zadružnog doma. Zbog oštećenja na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja ispod zadružnog doma.

Naselje Donji Matejevac

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u naselju Donji Matejevac, druga ulica levo posle“Kolomace“. Zbog oštećenja na priključnoj vezi biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja, naznačeno u drugoj ulici levo posle firme“Kolomaca“.

Ulica Zeleni vrh, kod brojeva 15a i 23

Ne drži prvi ventil, voda puni šaht. Zbog kvarova na priključnim vezama biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Zeleni vrh.

Ulica Dušana Popovića br. 68

Voda curi jer je trula veza i nužan je iskop radi zamene. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Dušana Popovića, na pomenutoj adresi.

Naselje Popovac, ulica Nišavska br. 40

Voda na ulici, nužno je raskopavanje kolovoz – zemlja u blizini mesta gde je već rađeno. Zbog oštećenja na priključnoj vezi biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja, u Nišavskoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com