Servisne

JKP “Naissus”: Nastavak radova na Nišavskom keju

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na više lokacija.

NASTAVAK RADOVA NA NIŠAVSKOM KEJU

Nastavljaju se radovi na saniranju havarije na ulivu Gabrovačke reke u Nišavu. Zbog ospsobljavanja vodovodne mreže, nužna je popravka pored zida šahte, i moguć je prekid ili oslabljen pritisak u mreži do 15 sati naselju Krive livade i tržnom centru“Merkator“.

NASTAVAK RADOVA U SELU SEČANICA

Nastavljaju se radovi u selu Sečanica. Zbog popravke prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Sečanica.

POPRAVKA MREŽE U NASELjU ČALIJE

Voda na površini, potreban je iskop u naselju Čalije, u Borovoj ulici bb. Zbog popravke deoničnog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Borovoj ulici, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Čalije.

POPRAVKE KVAROVA PO ŠAHTAMA U VIŠE ULICA

Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u selima Donja Studena i Trupale. Radovi u šahtama obavljaće se i u nekim ulicama: Nišavskoj II prilaz, Žarka Đurića – na više adresa, Dimitrija Tucovića bb, kuća pored benzin. pumpe, Primorskoj, Dobrovoljačkoj i još nekim. Zbog popravke u šahtama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com